Η ΠΟΕΠΤΥΜ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στον πρώην Πρόεδρο και ιδρυτή της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο


logo-poeptym-megalo 

ΑΠ: 2277

Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΠΤΥΜ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον πρώην Πρόεδρο και ιδρυτή της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για «δυσφήμηση ανώνυμης εταιρείας κατ’ εξακολούθηση» για τις ανακοινώσεις της ΕΤΕΡ την 11η και την 14η Ιουλίου 2011, σχετικά με τις κινητοποιήσεις της Ένωσης στον ραδιοσταθμό Flash 96, κατόπιν εγκλήσεως της εταιρείας Flash ΑΕ και του Π. Κυριακίδη.

Ως Πρόεδρος της ΕΤΕΡ ο Δ. Καμαρινόπουλος ξεχώρισε για το αγωνιστικό πάθος και την έντονη  συνδικαλιστική του δράση και αναμενόμενα αποτέλεσε το «κακό σπυρί» για την εργοδοσία, που θέλει τέτοια φαινόμενα να τα «συνθλίβει». Βέβαια, το θράσος στην συγκεκριμένη περίπτωση της εργοδοσίας ξεχειλίζει, καθόσον πρόκειται για τον φυγόδικο Π. Κυριακίδη, ο οποίος κατέστρεψε έναν ιστορικό ραδιοσταθμό και κατηγορείται για βαρύτατα ποινικά αδικήματα, ενώ σύμφωνα με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, χρωστάει σε αυτόν που διώκει ποσό άνω των 100.000 ευρώ από δεδουλευμένα και αποζημιώσεις!

Τα σωματεία του Κλάδου καλούνται να δώσουν, για μία ακόμη φορά, αποστομωτική απάντηση στην επιχειρούμενη εργοδοτική επίθεση κατά της συνδικαλιστής δράσης, όπως αυτή προσχηματικά εκδηλώνεται μέσω της αγωγής του συγκεκριμένου εργοδότη. Γι’ αυτό και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 9.00 π.μ. θα βρισκόμαστε όλοι έξω από την αίθουσα του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου και έχει κληθεί να παρουσιαστεί ο Δ. Καμαρινόπουλος. Η αγωγή αυτή, άλλωστε, δεν αφορά μόνο εκείνον, μας αφορά όλους.

Μόνο που οι αγωγές δεν μας τρομάζουν, μας πεισμώνουν!

Η τρομοκρατία της εργοδοσίας δεν θα περάσει!

Το Διοικητικό Συμβούλιο