ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥΣ: ‘ΣΚΑΪ’, ‘SUPER SPORT’, ‘ALPHA’, ‘VILLAGE’, ‘ΛΑΜΨΗ’, ‘KISS’, ‘SFERA’ και ‘DERTI’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ


Logo Eter Megalo (Olenis)

Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2006

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥΣ:

‘ΣΚΑΪ’, ‘SUPER SPORT’, ‘ALPHA’, ‘VILLAGE’, ‘ΛΑΜΨΗ’, ‘KISS’, ‘SFERA’ και ‘DERTI’ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ

Συνάδελφοι,

την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2006 από τις 13.00 μέχρι και τις 21.00 στα γραφεία της Ένωσης (Ωλένης 8, στο Βύρωνα) οι συνάδελφοι που εργάζονται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ‘ΣΚΑΪ’, ‘SUPER SPORT’, ‘ALPHA’, ‘VILLAGE’, ‘ΛΑΜΨΗ’, ‘KISS’, ‘SFERA’ και ‘DERTI’ ψηφίζουν για εκπρόσωπο στο Μικτό Συμβούλιο.

Καλούμε όλα τα μέλη της Ένωσης στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ‘ΣΚΑΪ’, ‘SUPER SPORT’, ‘ALPHA’, ‘VILLAGE’, ‘ΛΑΜΨΗ’, ‘KISS’, ‘SFERA’ και ‘DERTI’  να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.

Για όσους/ες από τα μέλη της Ένωσης στον ραδιοσταθμό επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για εκπρόσωποι στο Μικτό, σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας λήγει την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2006 στις 21.00 και αυτές μπορούν να υποβληθούν ιδιοχείρως και ενυπογράφως με επιστολή σας, προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Υ.Γ . Για την υποβολή υποψηφιοτήτων, συνεννόηση με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης κο Δημήτρη Σιώτο  (6932107835) και τον Γραμματέα της Ένωσης κο Δημήτρη Καραπανάγο (6972077632).

Eter-Ypografes-Kamarinopoulos-Karapanagos