«Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι» στο Flash: Η συνέχεια νούμερο 5 της απαξίωσης του ραδιοσταθμού


Logo Eter Megalo (Olenis)

Αθήνα, Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι» στο FlashΗ συνέχεια νούμερο 5 της απαξίωσης του ραδιοσταθμού

Στις 2 Ιουνίου 2008 μιλάγαμε για το 4ο επεισόδιο της απαξίωσης του άλλοτε κραταιού  ειδησεογραφικού ραδιοσταθμού. Σήμερα το 5ο επεισόδιο αρχίζει. Πρωταγωνιστές οι ίδιοι. Διοίκηση και ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού, σκοπεύουν στο κέντρο του στόχου: ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ όσους απόμειναν από τα αλλεπάλληλα ξεφορτώματα.

Οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού αυτό το μήνα, Σεπτέμβριο, δεν πληρώθηκαν και έτσι από την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου οι τεχνικοί και οι διοικητικοί υπάλληλοι προχωρούν σε 4ωρες στάσεις εργασίας. Η κλιμάκωση είναι σίγουρη αν δεν πληρωθούν.

Καλούμε κάθε υγιές κύτταρο του συνδικαλιστικού κινήματος να βάλουμε φραγμό στην ανομία και στο κάνω ότι γουστάρω των πιο ίσων από τους υπολοίπους. Να βάλουμε τέρμα στην εργοδοτική αυθαιρεσία του πληρώνω όποτε γουστάρω, την ώρα που οι εργαζόμενοι καθημερινά είμαστε στη θέση μας, στην ώρα μας και πληρώνουμε βαρύ τίμημα αν παρατυπήσει κάποιος από μας. Ρωτάμε τους ιθύνοντες πότε θα πληρώσουν αυτοί που παρανομούν παραβιάζοντας τις Συμβάσεις μας και τη ζωή μας, από την αντίπερα όχθη; Πότε;

Το κράτος δικαίου και η ισονομία που επαγγέλλονται οι πολιτικές διοικήσεις μας χόρτασαν. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Καλούμε το ΣΕΠΕ, το ΕΣΡ, το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ και βέβαια το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ να καταστήσουν σαφές στη εργοδοσία του FLASH ότι οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να είναι το παιγνιδάκι στις ορέξεις τους και ότι η μισθοδοσία ανθρώπων που ζουν με 700 ως και 2000 ευρώ το μήνα είναι ανελαστική δαπάνη γι αυτούς. Επιτέλους μακριά από τους εργαζόμενους οι επιχειρηματικές καντρίλιες, στοχεύσεις, μηνύματα και παιχνιδάκια.

Eter-Ypografes-Kamarinopoulos-Karapanagos