Η Ε.Ι.Ι.Ρ.Α. ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.


Αθήνα 29 Ιουνίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η  Ε.Ι.Ι.Ρ.Α. ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ.

ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.

 Η  Ε.Ι.Ι.Ρ.Α. προσπαθώντας να ποινικοποιήσει την Συνδικαλιστική δράση των τεχνικών στο χώρο της ραδιοφωνίας, χθές χρησιμοποίησε  την προσφιλή της τακτική του «διαλόγου» και της «διαπραγμάτευσης» όπως αυτή την εννοεί: Άσκησε αγωγή εναντίον της Ομοσπονδίας μας (ΠΟΣΠΕΡΤ) και ζητά:

Να μην ξαναπεργήσουμε,

αν απεργήσουμε την Τρίτη 2 Ιουλίου:

1000000 δρχ. από τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ

1000000 δρχ. από την Γενική Γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ

60000000 δρχ. από την ΠΟΣΠΕΡΤ

6 μήνες κράτησης για τον Πρόεδρο και την Γενική Γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Μέχρι σήμερα χρησιμοποιήσαμε κάθε ήπιο τρόπο διαλόγου με την Ε.Ι.Ι.Ρ.Α, μένοντας ενάμισι χρόνο χωρίς ΣΣΕ. Όμως αυτή, εκλαμβάνει τον ήπιο τρόπο διεκδίκησης, ως αδυναμία.

Προειδοποιούμε ότι το ποτήρι ξεχείλισε. Οι Τεχνικοί της ραδιοφωνίας, είναι αποφασισμένοι να προασπίσουν, το αναφαίρετο δικαίωμά τους στην ΑΠΕΡΓΙΑ και την Ομοσπονδία τους. Κάθε νόμιμο μέσο πια θα χρησιμοποιηθεί εναντίον της Ε.Ι.Ι.Ρ.Α και των ραδιοσταθμών (GALAXY, NITRO, GERONYMOGROOVY, ΔΙΦΩΝΟ, και SFERA) που για δεύτερη φορά προσπαθούν να ποινικοποιήσουν την συνδικαλιστική μας δράση.

Οι διώξεις αυτές ως μόνο αποτέλεσμα θα έχουν την αρραγή μας συμπόρευση με την Ομοσπονδία μας στον δύσκολο αγώνα για την επίτευξη μιας καλύτερης ενημέρωσης του Λαού, καλύτερων συνθηκών δουλειάς και κατοχύρωσης των συνδικαλιστικών μας ελευθεριών.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ι.Ι.Ρ.Α

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ 2002 ΚΑΙ ΩΡΑ 09.45 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (κτήριο 5, αιθ. 1.)