Η ΕΤΕΡ εκφράζει την συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων στην A.C.S. για την υπογραφή ενιαίας κλαδικής σύμβασης εργασίας


11 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Η ΕΤΕΡ εκφράζει την συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων στην A.C.S. για την υπογραφή ενιαίας κλαδικής σύμβασης εργασίας.

Η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας εκφράζει την συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων στην «A.C.S. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.Ε.» για την υπογραφή ενιαίας κλαδικής σύμβασης εργασίας.

Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων έξω από τα κεντρικά γραφεία της A.C.S. στην οδό Πέτρου Ράλλη 45, αύριο Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 17.30, ενάντια στην τακτική της εταιρείας να προσλαμβάνει εργαζόμενους με συμβάσεις μερικής απασχόλησης, ενώ καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της εν λόγω επιχείρησης, στα κέντρα διαλογής που δραστηριοποιούνται σε όλη την Επικράτεια.

Η ΕΤΕΡ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στην A.C.S. που αγωνίζονται ενάντια στην αδιαλλαξία του ομίλου Quest, όπου ανήκει και η συγκεκριμένη εταιρεία και στηρίζει τον αγώνα τους για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

Καλούμε τους διοικούντες να έρθουν άμεσα σε συνεννόηση με τα Σωματεία των εργαζομένων για να υπογραφεί νέα σύμβαση με άξονα τα θεμελιώδη δικαιώματα της πλήρους και εξηρτημένης σχέσης εργασίας με αντίστοιχους μισθούς για το σύνολο των εργαζομένων. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα βρισκόμαστε απέναντί τους μέχρι την εκπλήρωση των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων μας.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Το Διοικητικό Συμβούλιο