Η Π.Ο.Θ.Α εκφράζει την συμπαράστασή της προς τον πρώην Πρόεδρο και ιδρυτή της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο, ο οποίος διώκεται για «δυσφήμηση ανώνυμης εταιρείας κατ’ εξακολούθηση» από τον φυγόδικο ιδιοκτήτη του FLASH.


Logo-Potha-Megalo

Αθήνα, 07-01-2016

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος εκφράζει την συμπαράστασή της  προς τον πρώην Πρόεδρο και ιδρυτή της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο, ο οποίος διώκεται για «δυσφήμηση ανώνυμης εταιρείας κατ’ εξακολούθηση» από τον φυγόδικο ιδιοκτήτη του FLASH.

Η δίωξη αυτή  στοχεύει καθαρά να πλήξει τον ταξικό συνδικαλισμό και τα εργασιακά δικαιώματα και να πετύχει την τρομοκράτηση των εργαζομένων ώστε να απέχουν από οποιαδήποτε δράση και διεκδίκηση. Τέτοιου  είδους ενέργειες που βάζουν στο στόχαστρο τη συνδικαλιστική δράση είναι καταδικαστέες.

Η Π.Ο.Θ.Α. θα βρεθεί στο πλευρό του συναδέλφου Δημήτρη Καμαρινόπουλου την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου  2016 στις 9 π.μ. έξω από την αίθουσα του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου έχει κληθεί να παραστεί ως κατηγορούμενος και καλεί τα Σωματεία μέλη της να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στον συνάδελφο Δημήτρη Καμαρινόπουλο. 

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Θ.Α.

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΗΣ                ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ