Το ΕΜΕΙΣ εκφράζει την αλληλεγγύη του στον διωκόμενο πρώην Πρόεδρο της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο


logo emeis megalo

10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το ΕΜΕΙΣ εκφράζει την αλληλεγγύη του στον διωκόμενο πρώην Πρόεδρο της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο

Στεκόμαστε και στηρίζουμε δυναμικά δίπλα στους συνδικαλιστές που δε σπάνε τη μέση, που δεν υποκύπτουν και υψώνουν με θάρρος το ανάστημά τους απέναντι σε όσους θέλουν να εξαθλιώσουν την τάξη μας.

Ο Δημήτρης Καμαρινόπουλος πρώην πρόεδρος της ΕΤΕΡ, ένας συνεπής αγωνιστής που ειδικότερα στη διάρκεια της κρίσης απέδειξε πως ξέρει τι σημαίνει αγωνιστική ταξική συνέπεια, απέδειξε πως ξέρει τι σημαίνει αξιοπρέπεια και συνειδητή στράτευση στον αγώνα για τα δίκαια των εργαζομένων.

Ακόμα και τώρα η εργοδοσία δεν έχει χωνέψει ότι δε μπόρεσε να τον λυγίσει.

Την Παρασκευή 8/1/2016 σέρνουν τον Δημήτρη Καμαρινόπουλο στα δικαστήρια ως κατηγορούμενο για ανακοινώσεις του Σωματείου του, που καλούσαν τους εργαζόμενους σε απεργιακές κινητοποιήσεις και διεκδικήσεις.

Το αξιοπερίεργο και προκλητικό, πέραν αυτής καθ’ εαυτής της δίωξης, είναι ότι προκλήθηκε κατόπιν εγκλήσεως του FLASH 96 και του φυγόδικου Π. Κυριακίδη, κατηγορούμενου για βαρύτατα ποινικά αδικήματα. Αλήθεια, πώς ένας φυγόδικος μπορεί να σέρνει στα δικαστήρια άλλους και πόσο μάλλον έντιμους αγωνιστές;;

Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι επιθέσεις απέναντι σε εργαζόμενους, συνδικαλιστές, σωματεία, απέναντι στο εργατικό κίνημα, θα μας βρουν ενωμένους μια γροθιά, απέναντί τους.

Την Παρασκευή 8/1/2016 να είμαστε όλοι στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στα δικαστήρια των Ευελπίδων για να διατρανώσουμε την αλληλεγγύη μας στον συνάδελφο Καμαρινόπουλο και το Σωματείο της ΕΤΕΡ.

 

Η Ενότητα και η Αλληλεγγύη μας είναι η δύναμή μας

Η Γραμματεία του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.