Διασωματιακό ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΣ


ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ENΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ

 Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2006

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Aντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ συναντήθηκε σήμερα με εισηγητές του προς συζήτηση Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου (ΝΔ Ν. Αγγελόπουλο, ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, ΚΚΕ Δ. Τσιόγκα, ΣΥΝ Αθ. Λεβέντη) και ανέπτυξε τις θέσεις των εργαζομένων του Κλάδου, σε συγκεκριμένες ομόφωνες προτάσεις, ζητώντας να περιληφθούν με την διαδικασία των τροπολογιών στο σχέδιο νόμου «Αναδιάρθρωση των κλάδων Ταμείου Συ­ντάξεων Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΣΜΕΔΕ) και ρύθμιση άλλων θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας».

Επισημαίνεται ότι τα παραπάνω ζητήματα, μεταξύ άλλων, είχαν κατατεθεί στην συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής με τον Υπουργό Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας κ. Σάββα Τσιτουρίδη.

Η Συντονιστική Επιτροπή επαναλαμβάνει την απόφασή της να προασπίσει τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων και δηλώνει με πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης ότι θα βρεθεί αντιμέτωπη σε κάθε απόπειρα καταστρατήγήσής τους.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ