«Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι» στο Flash: Οι στάσεις εργασίας και η κλιμάκωση είναι μονόδρομος


Logo Eter Megalo (Olenis)

Αθήνα, Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι» στο FlashΟι στάσεις εργασίας και η κλιμάκωση είναι μονόδρομος 

Για δεύτερη εβδομάδα οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού Flash, συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι. Οι ανάγκες  τους και τα έξοδα καθημερινής διαβίωσής τους φαίνεται πως δεν εντάσσονται ακόμα στην καθημερινότητα του business plan για τα χρυσά παιδιά της διοίκησης του ραδιοσταθμού. Στον επιχειρούμενο στραγγαλισμό των εργαζομένων από την διοίκηση, οι τεχνικοί απαντάμε με τη συνέχιση των τετράωρων, από τις 12.00 έως και τις 16.00, στάσεων εργασίας (2 ωρών ανά βάρδια), για την Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008. Δηλώνουμε ότι η κλιμάκωση του αγώνα μας για την αποπληρωμή των συναδέλφων μας είναι για μας μονόδρομος και έχει πολλές παραμέτρους, δεδομένου ότι δεν υπάρχει από την εργοδοτική πλευρά καμιά εξήγηση, ή ουσιαστική δικαιολόγηση της κατάστασης.

Καλούμε τη διοίκηση του Flash να πάψει να κωφεύει στα ζωτικά αιτήματα των εργαζομένων, επιδεικνύοντας μια αδιαφορία που πραγματικά δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε.

Επαναλαμβάνουμε ότι καλούμε το ΣΕΠΕ, το ΕΣΡ, το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ και βέβαια το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ να καταστήσουν σαφές στη εργοδοσία του FLASH ότι οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να είναι το παιγνιδάκι στις ορέξεις τους και ότι η μισθοδοσία ανθρώπων που ζουν με 700 ως και 2000 ευρώ το μήνα είναι ανελαστική δαπάνη γι αυτούς. Επιτέλους μακριά από τους εργαζόμενους οι επιχειρηματικές καντρίλιες, στοχεύσεις, μηνύματα και παιχνιδάκια.

Eter-Ypografes-Kamarinopoulos-Karapanagos