48ωρη απεργιακή κινητοποίηση στο «Ράδιο Επικοινωνία Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας Ηρακλείου Αττικής», Ραδιοσταθμό «Επικοινωνία 94 FM»


Logo Eter Megalo (Olenis)

Αθήνα, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

48ωρη απεργιακή κινητοποίηση στο 

«Ράδιο Επικοινωνία Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας Ηρακλείου Αττικής»,

Ραδιοσταθμό «Επικοινωνία 94 FM»

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την κήρυξη σαρανταοκτάωρης απεργιακής κινητοποίησης στον Δημοτικό ραδιοσταθμό του Νέου Ηρακλείου «Επικοινωνία 94 FM» για την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010 και από τις 7.00πμ έως τις  7.00πμ του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2009.

με αιτήματα :

  1. Την καταβολή των δεδουλευμένων των μηνών Δεκεμβρίου 2009 και Ιανουαρίου 2010 στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού,
  2. Την κατ’ εφαρμογή του άρθρου 14γ της από 13/4/2009 ΣΣΕ ΕΤΕΡ – ΕΙΙΡΑ καταβολή στην ΕΤΕΡ των συνδρομών των μελών μας (2 μηνών) που η διοίκηση του σταθμού, ως μη όφειλε, έχει παρακρατήσει,
  3. Τον πλήρη σεβασμό της ισχύουσας νομοθεσίας και την εφαρμογή των υπογεγραμμένων Σ.Σ.Ε μεταξύ Ε.Ι.Ι.Ρ.Α και Ε.Τ.Ε.Ρ.

Δηλώνουμε προς κάθε υπεύθυνο ότι δεν θα επιτρέψουμε την παραβίαση των θεσμικών και οικονομικών δικαιωμάτων των τεχνικών.

Καλούμε την Διοίκηση του ραδιοσταθμού να προχωρήσει στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων. Η πρακτική της παραβίασης των άρθρων της ΣΣΕ και δη από Διοίκηση Δημοτικού ραδιοσταθμού αποτελεί για µας απαράδεκτη συμπεριφορά.

Eter-Ypografes-Kamarinopoulos-Karapanagos