Απόλυση εργαζομένου τεχνικού ραδιοφωνίας στη Θεσσαλονίκη, επειδή απήργησε κατά την ημέρα της Γενικής Απεργίας της ΓΣΕΕ. Να μπει επιτέλους φραγμός στην εργοδοτική αυθαιρεσία, ΤΩΡΑ.


Logo Eter Megalo (Olenis)

Αθήνα, Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Απόλυση εργαζομένου τεχνικού ραδιοφωνίας στη Θεσσαλονίκη,

επειδή απήργησε κατά την ημέρα της Γενικής Απεργίας της ΓΣΕΕ.

Να μπει επιτέλους φραγμός στην εργοδοτική αυθαιρεσία, ΤΩΡΑ.

Την απόλυτη συμπαράστασή τους εκφράζουν όλοι οι εργαζόμενοι τεχνικοί της ραδιοφωνίας προς τον συνάδελφο που απολύθηκε από την ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού Metropolis 95.5, της Θεσσαλονίκης, επειδή απήργησε κατά την ημέρα της Γενικής Απεργίας της ΓΣΕΕ, και προς την Ένωσή του, την ΕΤΕΡΜΘ.

Καλούμε την ΓΣΕΕ να επιληφθεί του θέματος. Η περιφρούρηση του απεργιακού δικαιώματος είναι υποχρέωση του κάθε εργαζόμενου, των Ενώσεων και όλων εν γένει των Οργανώσεών μας.

Καλούμε το Σώμα επιθεώρησης Εργασίας και το ΕΣΡ να επιβάλουν τη νομιμότητα και να θυμίσουν στον αυθαιρετούντα εργοδότη ότι οι μέρες του ’36 έχουν προ πολλού παρέλθει.

Καλούμε την εργοδοσία του  ραδιοσταθμού Metropolis 95.5 να ανακαλέσει αμέσως την απόλυση του συναδέλφου μας. Σε κάθε άλλη περίπτωση η απάντηση των εργαζομένων θα είναι οργανωμένη, άμεση,  και σκληρή.

Eter-Ypografes-Kamarinopoulos-Karapanagos