ΕΤΙΤΒΕ Ανακοίνωση συμπαράστασης στην ΕΤΕΡ


Logo-Etitbe-Megalo

Θεσσαλονίκη 28  Απριλίου  2010                                                                                                                      Αριθμ. Πρωτ.  1286

 

Δ  Ε  Λ  Τ  Ι  Ο    Τ  Υ  Π  Ο  Υ

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον δίκαιο αγώνα του αδελφού σωματείου ΕΤΕΡ, το οποίο κήρυξε σαρανταοκτάωρη (48ωρη) απεργία διεκδικώντας την υπογραφή της νέας του ΣΣΕ και την επαναπρόσληψη του συνδικαλιστικού της εκπροσώπου που απολύθηκε για την συνδικαλιστική του δράση από τον ραδιοφωνικό σταθμό Rock FM.

Συγκεκριμένα οι συνάδελφοί μας τεχνικοί ραδιοφώνου, με την απεργία τους που ξεκίνησε σήμερα 28 Απρίλιου στις 06.00 και θα λήξει  στις 06.00 την Παρασκευή 30 Απριλίου 2010 ζητάνε αξιοπρεπείς αυξήσεις η οποίες θα αναπληρώνουν πραγματικά το εισόδημα που χάθηκε και χάνεται από τις, καθημερινές σχεδόν, αυξήσεις των βασικών καταναλωτικών προϊόντων και την ανεξέλεγκτη ακρίβεια της αγοράς.

Ενώνουμε και μείς την φωνή μας μαζί τους και διαμαρτυρόμαστε έντονα για την συστηματική κωλυσιεργία των εργοδοτών στις διαπραγματεύσεις και για την επιμονή τους, με το πρόσχημα της κρίσης, σε μηδενικές αυξήσεις.

Προειδοποιούμε ότι η τακτική αυτή δεν θα περάσει και ότι αν επιμείνουν θα βρουν απέναντί τους δυναμικά και μαζικά όλους τους εργαζόμενους στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΙΤΒΕ

Ypografh-Etitbe