Η διοίκηση του δημοτικού ραδιοσταθμού του Πειραιά «Κανάλι 1» ανακάλεσε τις απολύσεις των τριών συναδέλφων μας.


Logo Eter Megalo (Olenis)

Αθήνα, Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Η διοίκηση του δημοτικού ραδιοσταθμού του Πειραιά «Κανάλι 1»

ανακάλεσε τις απολύσεις των τριών συναδέλφων μας.

Επέστρεψαν στην εργασία τους οι τρεις συνάδελφοι εργαζόμενοι στο Κανάλι 1, μετά την ανάκληση των απολύσεών τους από την Διοίκηση του δημοτικού ραδιοσταθμού του Πειραιά «Κανάλι 1».

Την οδό της νομιμότητας ελπίζουμε να επαναφέρει στο ραδιοσταθμό η διοίκηση διενεργώντας νόμιμα όλες τις προσλήψεις του προσωπικού και στέλνοντας στο Δήμο την Δημοτική υπάλληλο που χρησιμοποίησε ως μηχανισμό ανάσχεσης των εργατικών κινητοποιήσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις (ΓΣΕΕ, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθηνών, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΣΕΔΗΡΑΠ, Συντονιστική Ενώσεων ΜΜΕ, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά), τις Δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Πειραιά (κου Γιάννη Μίχα, κου Πέτρου Μαντούβαλου, κου Βασίλη Μιχαλολιάκου, κας Ελπίδας Παντελάκη, κου Γιάννη Καρδαρά), το ΠΑΜΕ Πειραιά και πάνω από όλους τους απλούς εργαζόμενους που στήριξαν τους τρεις απολυμένους συναδέλφους με κάθε μέσο και τρόπο.

Στα εξαπτέρυγα και τους συνεργάτες της διοίκησης του Καναλιού 1, που στάθηκαν απέναντι στους απολυμένους και στην κινητοποίηση των τεχνικών, ευχόμαστε καλή τύχη στο μοναχικό τους δρόμο.

Eter-Ypografes-Kamarinopoulos-Karapanagos