Κάποιοι συνεχίζουν το πάρτι απτόητοι.


Αθήνα, Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου.

Κάποιοι συνεχίζουν το πάρτι απτόητοι.

Την ώρα που ο Ελληνικός Λαός βάλλεται αμείλικτα από τα κυβερνητικά μέτρα και οι εργοδότες σουλατσάρουν χρησιμοποιώντας ως χαλί τους εργασιακούς, τους ασφαλιστικούς Νόμους και τις Συλλογικές μας Συμβάσεις Εργασίας, την ώρα που η κυβέρνηση δήθεν ισομοιράζει το όποιο κόστος της «κρίσης» κάποιοι τακτοποιούν τα παιδιά τους, τους κολλητούς τους, πουλημένους συνδικαλιστές,  και τους κυνηγούς απεργών με πλασματικούς χρόνους εργασίας, με δήθεν εργασία σε δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και χρησιμοποιούν αυτή την απάτη για να τοποθετηθούν εν μέσω εργασιακών μποφόρ ως δημοτικοί υπάλληλοι στους Δήμους.

Αναρωτιόμαστε αν το να έχεις συγγενική σχέση με τον/την  Πρόεδρο Δημοτικού ραδιοσταθμού αποτελεί το μόνο και ικανό εφαλτήριο για να γίνεις δημοτικός υπάλληλος;

Εννοείται ότι κάποιοι γίνονται δημοτικοί υπάλληλοι με βάση τον Νόμο, και με αυτούς δεν έχουμε πρόβλημα,  αποτελούν όμως την σανίδα για να περάσουν στους Δήμους και άλλοι που δεν το δικαιούνται (χωρίς την απαιτούμενη προϋπηρεσία ή και χωρίς καν να εργάζονταν στο δημοτικό ραδιόφωνο).

Καλούμε κάθε δημοτικό άρχοντα να ελέγξει την νομιμότητα των αθρόων προσλήψεων ημετέρων την τελευταία μέρα του προηγούμενου χρόνου στους Δήμους.

Καλούμε την Πολιτεία να βάλει τέρμα στη διπλοθεσία των δημοτικών υπαλλήλων που ‘εργάζονται’ και στα δημοτικά ραδιόφωνα (Ν.Π.Ι.Δ).

Καλούμε τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης να παρέμβουν. Χάριν παραδείγματος αναφέρουμε το ΦΕΚ 2086 της 31ης Δεκεμβρίου 2010 τεύχος Β και την απόφαση  Αριθμ. 133363/3766.

Προς το παρόν αυτά.

Ypografes Eter-Kamarinopoulos-Georgea