24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στο ραδιοσταθμό ΡΥΘΜΟ για αύριο Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου και από τις 6 το πρωί, για μη εφαρμογή της ΣΣΕ μας.


Αθήνα, Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στο ραδιοσταθμό ΡΥΘΜΟ

για αύριο Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου και από τις 6 το πρωί,

για μη εφαρμογή της ΣΣΕ μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργιακής κινητοποίησης για αύριο Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου από τις 6 το πρωί στον ραδιοσταθμό ΡΥΘΜΟ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει ότι δεν θα αφήσουμε την εργοδοσία να προβεί σε μειώσεις μισθών από το παράθυρο με την μη καταβολή της πρόσθετης αμοιβής για εργασία νυχτερινή, κατά ημέρα Κυριακή και κατά τις αργίες.

Ενάντια στην κυβερνητική και εργοδοτική συνεργασία θα αντιτάξουμε την σθεναρή και συνεχή μας αντίσταση. Ο σεβασμός της εργατικής Νομοθεσίας και των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας από την πλευρά της ιδιοκτησίας του ραδιοσταθμού ΡΥΘΜΟΣ είναι για μας προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία στη σχέση εργοδότη εργαζόμενου. Αυτή η προϋπόθεση σήμερα δεν υπάρχει. Βρισκόμαστε εδώ και είναι η αρχή. Θα υπερασπιστούμε με κάθε μέσο τις θέσεις εργασίας μας, τη ζωή μας και το επίπεδο διαβίωσης που με αγώνες έχουμε κατακτήσει. Κομμένα πια τα δανεικά.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ σε επαγρύπνηση.

Ypografes Eter-Kamarinopoulos-Georgea