Όλοι στη πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου από τις 6 το πρωί καιστη συγκέντρωση και πορεία.


Αθήνα, Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Όλοι στη πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου

από τις 6 το πρωί καιστη συγκέντρωση και πορεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την συμμετοχή μας στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν για την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011 και από τις 6πμ οι συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, και οι Ενώσεις της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζομένων Ενώσεων στα ΜΜΕ.

Απέναντι στον κυβερνητικό κατήφορο και το κατοχικό τοπίο που δωρεοδοτούν στους εργαζόμενους η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και οι διαχειριστές τους στη χώρα μας, αντιτάσσουμε την αλληλεγγύη και τη συνεχή κινητοποίηση.

Όταν η κυβέρνηση, σε  σύμπνοια με το ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο, προχωρεί στο ξεθεμέλιωμα κάθε εργατικού δικαιώματος και κατάκτησης και στην παραγωγική ερημοποίηση της χώρας μας, απαντάμε με αλληλεγγύη και συνεχή κινητοποίηση.

Οι μισθοί Κίνας και οι εργασιακές συνθήκες Μεσαίωνα είναι το μέλλον που μας επιφυλάσσουν κυβέρνηση και εργοδότες. Δεν θα αφήσουμε το ωράριο, τις οικονομικές απολαβές και τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας στο σύνολό τους να γίνουν βορά στα εργοδοτικά και κυβερνητικά νύχια και ορέξεις.

Συμμετέχουμε όλοι

στην 24ωρη Πανεργατική Απεργία της

Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου 2011 από τις 6πμ και

στην συγκέντρωση (μπροστά από το Μουσείο στην Πατησίων) στις 11.00πμ της ίδιας μέρας.

Γιατί οι Συμβάσεις μας είναι η κατάκτηση που διαφυλάσσει την εργασιακή μας ζωή. Γιατί δεν πρόκειται να βοηθήσουμε την κυβέρνηση και την εργοδοσία να ξεπουλήσουν τα πάντα στις πολυεθνικές και τους εντολοδότες τους.

Ypografes Eter-Kamarinopoulos-Georgea