Συμπαράσταση των τεχνικών της ραδιοφωνίας στην απολυμένη συνάδελφο συνδικαλίστρια της Olympic Handling


Αθήνα Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Συμπαράσταση των τεχνικών της ραδιοφωνίας

στην απολυμένη συνάδελφο συνδικαλίστρια της Olympic Handling

Το Διοικητικό Συμβούλιο καταδικάζουμε την προκλητική ενέργεια της Διοίκησης της ιδιωτικοποιημένης πλέον Olympic Handling, να απολύσει το ιδρυτικό μέλος του Συνδικάτου συνάδελφο ΠΑΠΑΔΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ γιατί άσκησε το συνταγματικό της δικαίωμα του συνδικαλίζεσθαι και της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των συναδέλφων της. Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ [ΣΕΕ-ΔΑΑ] και παρά τη θέση που διατύπωσε η Επιθεώρηση εργασίας για την επαναπρόσληψή της, η εταιρεία συνεχίζει να αρνείται να την επαναπροσλάβει.

Καθημερινά η μνημονιακή κυβέρνηση με τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό της στηρίζει την εργοδοσία που έχει βρει την ευκαιρία ελέω κυβέρνησης να προελαύνει αφήνοντας πίσω της στρατιές ανέργων, απορρύθμιση εργασιακών σχέσεων και κουρέλιασμα κάθε ίχνους κράτους και κοινωνίας δικαίου.

Καλούμε πλέον όλους τους εργαζόμενους να αντισταθούμε σθεναρά και καθημερινά περνώντας σε οργανωμένη, καθολική και μεθοδική αντεπίθεση. Τίποτα δεν θα μας χαρισθεί. Μόνοι μας θα προασπίσουμε και θα κατακτήσουμε.

 Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ

σε αντίσταση και καθημερινή αντίδραση

Ypografes Eter-Kamarinopoulos-Georgea