Όλοι αύριο στις 11πμ, στο Σύνταγμα (Μητροπόλεως και Φιλελλήνων). Διαδηλώνουμε ενάντια στις απολύσεις. 3ωρη στάση εργασίας στον ραδιοσταθμό FLASH 96


Logo-Eter-Megalo-OLD

Αθήνα , Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Όλοι αύριο στις 11πμ, στο Σύνταγμα (Μητροπόλεως και Φιλελλήνων). Διαδηλώνουμε ενάντια στις απολύσεις.

3ωρη στάση εργασίας στον ραδιοσταθμό FLASH 96

Χθες το πρωί η ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού Flash 96 προχώρησε ένα ακόμη βήμα στο σενάριο αποσύνθεσης και μετάλλαξης του ραδιοσταθμού, απολύοντας άλλους τρεις τεχνικούς, έναν δημοσιογράφο και μία διοικητικό υπάλληλο.

Είναι γεγονός, εδώ κι ένα μήνα, ότι ο όμιλος κυριακίδης εκτελώντας το συμβόλαιο θανάτου του ιστορικού ραδιοσταθμού, προχωρεί και προσπαθεί πατώντας επί πτωμάτων εργαζομένων, να παραδώσει στα χέρια των εντολοδοτών του τον ραδιοσταθμό ελεύθερο προσωπικού. Πρακτική που συνάδει με την «επιχειρηματική»  του δραστηριότητα: αγόραζε και στη συνέχεια έκλεινε περιοδικά και εφημερίδες. Την πρακτική του ΔΝΤ και της κυβέρνησης βιώνουν και  οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού.

Η εργοδοτική τρομοκρατία, οι απολύσεις και η ανασφάλεια που βιώνουν οι εργαζόμενοι και στον Flash 96 έχει πλέον γίνει κύμα αντίδρασης και αντίστασης στις πρακτικές αυτές του ομίλου κυριακίδη. Οι καθημερινές στάσεις εργασίας σε συνεργασία με τους συναδέλφους μας δημοσιογράφους είναι για μας μονόδρομος και θα εμπλουτιστούν και με άλλες δράσεις.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην συγκέντρωση – διαδήλωση ενάντια στις απολύσεις που θα γίνει σήμερα στις 11πμ στο Σύνταγμα (Μητροπόλεως και Φιλελλήνων).

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και η ανάσχεση στα σχέδιά τους.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνέχεια της κηρυχθήσας και επιδοθήσας την 31η Μαΐου 2011 48ωρης απεργίας, ενημερώνει για την διεξαγωγή 3ωρης στάσης εργασίας για την 17.30η ώρα της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2011 μέχρι και την 20.30η ώρα της ιδίας, στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96.

Ypografes Eter-Kamarinopoulos-Georgea