ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε.Ρ στις 10.30πμ. (Μητροπόλεως και Φιλελλήνων)


Logo-Eter-Megalo-OLD

Αθήνα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση-  Δελτίο Τύπου

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε.Ρ 

στις 10.30πμ. (Μητροπόλεως και Φιλελλήνων)

Με μια μεγαλειώδη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση και πορεία απάντησαν οι εργαζόμενοι στην κυβέρνηση της τρόικας, στους εργοδότες και καθοδηγητές της αντεργατικής πολιτικής. Ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση εργαζομένων που έχει γίνει ποτέ στην Αθήνα.

Οι εργαζόμενοι απαιτούμε να φύγουν οι μειοδότες, απαιτούμε να σταματήσει η επίθεση εναντίον της ζωής μας. Οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, οι μισθοί μας και οι συντάξεις μας, με αποκορύφωμα το πολυνομοσχέδιο που θα επιχειρήσει η κυβέρνηση του πασοκ να ψηφιστεί σήμερα, κουρελιάζονται. Η φτώχια, η ανεργία και η ασυδοσία των εργοδοτών πλέον θα γίνει καθεστώς τυραννίας για το ΛΑΟ μας. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε με κανένα τρόπο. Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Δεν θα αφήσουμε τους δημίους του ΛΑΟΥ μας και τους υπευθύνους για την κατάντια της Ελλάδας να μας λένε τι θα κάνουμε και να παριστάνουν τους λύτες προβλημάτων, ενώ είναι αυτοί που τα δημιούργησαν.

Αν θέλουμε τις ΣΣΕ μας, το ασφαλιστικό μας σύστημα, συντάξεις και αξιοπρεπείς μισθούς, αύριο ΟΛΟΙ στην πλατεία Συντάγματος. Για να αποτρέψουμε την δολοφονία της εργατικής τάξης. Για να αποτρέψουμε την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Για να βάλουμε τέρμα στη κατρακύλα της Χώρας μας.

Σήμερα πρέπει να τελειώνουμε με το σάπιο κατεστημένο που κάνει συναντήσεις νυχτιάτικα με τους μεγαλοεργοδότες και την ίδια ώρα ξεζουμίζει και συνθλίβει το ΛΑΟ μας.

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΕΡ  στις 10.30πμ. στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Φιλελλήνων. Γιατί ο καναπές τελείωσε. Όποιος δεν συμμετέχει σήμερα, ας μην κλαίγεται αύριο που θα ψάχνει για εργασία, μισθούς, συντάξεις, ασφαλιστικό και θα βρίσκει μισθούς πείνας, ανεργία, ανασφάλεια και συμβάσεις της μιας μέρας. ΣΗΜΕΡΑ Συνάδελφε ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Για την ανατροπή.

Ypografes Eter-Kamarinopoulos-Georgea