ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Logo-Eter-Megalo-OLD

Αθήνα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους τεχνικούς της ραδιοφωνίας (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) να συμμετάσχουν σε όλες τις κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Γενική μας Συνέλευση της 23ης Νοεμβρίου 2011.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εργοδότες να αποδομήσουν την Συλλογική μας Σύμβαση Εργασίας, με την κατάργηση στην ουσία όλων των άρθρων της και την μείωση των αποδοχών μας κατά 20%, όπως ζητούν και προσπαθούν να επιβάλουν με κάθε τρόπο.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε τους καρπούς των πολύχρονων αγώνων μας να τους τσαλαπατήσουν οι εργοδότες και τα ενεργούμενά τους.

Η ΕΤΕΡ μπαίνει σε μια περίοδο κινητοποιήσεων για την προάσπιση των μισθών και των όρων εργασίας μας μέσα στα ραδιόφωνα.

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει να στηρίζει σκανδαλωδώς τους εργοδότες απογυμνώνοντας τη νομοθεσία από ο,τιδήποτε θυμίζει κράτος δικαίου.

Ζητάμε την άμεση κατάργηση κάθε αντεργατικού και αντιασφαλιστικού νόμου.

Οι εργαζόμενοι χρόνια τώρα είμαστε τα υποζύγια που πληρώνουν χαράτσια και κεφαλικούς φόρους όποτε δεν βγαίνει ο λογαριασμός στους κυβερνώντες. Την ίδια ώρα θαλασσοδάνεια με εγγυητή το Κράτος, εξοργιστικές ρυθμίσεις για μη απόδοση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών είναι η πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στους εντολοδότες της, τους εργοδότες.

Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να αποδομήσετε την ΣΣΕ μας. Χωρίς ΣΣΕ δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε. Έτσι ο αγώνας μας θα είναι μέχρι την ΝΙΚΗ.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28/11 ΑΠΟ ΤΙΣ 6πμ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 08.00 ΤΟ ΠΡΩΪ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28/11 ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (ΣΚΟΥΦΟΥ 10, 3ος όροφος, ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, 50μ από το μετρό Συντάγματος) 

Ypografes Eter-Kamarinopoulos-Georgea