Ψήφισμα για υπουργό εργασίας


Logo-Eter-Megalo-OLD

Αθήνα, Δευτέρα  28 Νοεμβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ

Οι τεχνικοί (ηχολήπτες και ηλεκτρονικοί) μπαίνουμε από σήμερα σε κινητοποιήσεις προκειμένου να εξασφαλήσουμε τους όρους αμοιβής και εργασίας μας.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εργοδότες να αποδομήσουν την Συλλογική μας Σύμβαση Εργασίας, με την κατάργηση στην ουσία όλων των άρθρων της και την μείωση των αποδοχών μας κατά 20%, όπως ζητούν και προσπαθούν να επιβάλουν με κάθε τρόπο.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε τους καρπούς των πολύχρονων αγώνων μας να τους τσαλαπατήσουν οι εργοδότες και τα ενεργούμενά τους.

Η ΕΤΕΡ μπαίνει σε μια περίοδο κινητοποιήσεων για την προάσπιση των μισθών και των όρων εργασίας μας μέσα στα ραδιόφωνα.

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει να στηρίζει σκανδαλωδώς τους εργοδότες απογυμνώνοντας τη νομοθεσία από ο,τιδήποτε θυμίζει κράτος δικαίου.

Ζητάμε την άμεση κατάργηση κάθε αντεργατικού και αντιασφαλιστικού νόμου.

Ζητάμε να σταματήσει κάθε προσπάθεια αποδόμησης της ΣΣΕ μας από τους εργοδότες.

Οι εργαζόμενοι χρόνια τώρα είμαστε τα υποζύγια που πληρώνουν χαράτσια και κεφαλικούς φόρους όποτε δεν βγαίνει ο λογαριασμός στους κυβερνώντες. Την ίδια ώρα θαλασσοδάνεια με εγγυητή το Κράτος, εξοργιστικές ρυθμίσεις για μη απόδοση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών είναι η πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στους εντολοδότες της, τους εργοδότες.

Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να αποδομήσετε την ΣΣΕ μας. Χωρίς ΣΣΕ δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε. Έτσι ο αγώνας μας θα είναι μέχρι την ΝΙΚΗ.

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28/11 ΑΠΟ ΤΙΣ 6πμ

Ypografes Eter-Kamarinopoulos-Georgea