Οι «καταδίκες» και η τρομοκρατία δεν μας λυγίζουν


Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας
Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας – Θράκης

  Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι «καταδίκες» και η τρομοκρατία δεν μας λυγίζουν

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Τ.Ε.Ρ και της Ε.ΤΕ.Ρ. Μ-Θ εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στο στέλεχος του ΠΑΜΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλο, και την δημοσιογράφο Άννα Ανανιάδου στους οποίους επεβλήθη ποινή φυλάκισης 6 μηνών με 3ετή αναστολή λόγω «διατάραξης οικιακής ειρήνης», με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για την παρέμβασή τους στο δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3 στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας της 17ης Δεκέμβρη 2009, για να βγει στον «αέρα» το απεργιακό δελτίο του ΠΑΜΕ.

Στηρίζουμε τους συναδέλφους αγωνιστές που πασχίζουν μαζί με όλη την εργατική τάξη ενάντια στην κυβέρνηση, το ντόπιο και το ξένο κεφάλαιο.

Απαιτούμε να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη συνδικαλιστών και αγωνιστών της Τάξης μας. Η λαϊκή οργή για τους διώκτες των αγώνων μας δεν τιθασεύεται από τις καταδίκες και την τρομοκρατία.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να σταθούν δίπλα σε κάθε αγωνιστή που τούτες τις ώρες αντιστέκεται απέναντι σε όσους επιβάλλουν στο Λαό μας εργασιακό μεσαίωνα και καταληστεύουν την Χώρα μας και τον πλούτο Tης. Σύντομα όλοι αυτοί θα λογοδοτήσουν. Ο Λαός μας δεν ξεχνά.

Τα Διοικητικά Συμβούλια