Η Ε.Τ.Ε.Ρ. συμπαρίσταται στον αγώνα των τεχνικών της Ε.Τ.Ι.Τ.Α.


05/05/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ε.Τ.Ε.Ρ. συμπαρίσταται στον αγώνα των τεχνικών της Ε.Τ.Ι.Τ.Α.

Η Ένωσή μας συμπαρίσταται στους συναδέλφους της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και στον αγώνα τους για δικαίωση στο Εφετείο Αθηνών, αυτή την Τρίτη 9η Μαΐου και ώρα 11.00, στην αίθουσα Γ1 (-2 υπόγειο).

Οι συνάδελφοί μας παλεύουν ώστε να ακυρωθεί η πρωτόδικη απόφαση που κήρυξε παράνομη την συμμετοχή των μελών της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. στην απεργιακή κινητοποίηση, που είχε εξαγγείλει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, για τις 8 Μαρτίου 2023.

Πέρα από τα νομικά ζητήματα που εγείρονται, με την παραπάνω απόφαση, καταδεικνύεται ακόμα μια φορά πόσο κακό έκανε, και εξακολουθεί να κάνει, ο Νόμος Χατζηδάκη στο εργατικό κίνημα και στις διεκδικήσεις του.

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας είχε εξαγγείλει την συγκεκριμένη απεργία με αίτημα, την πλήρη διαλεύκανση των αιτιών που οδήγησαν στην τραγωδία των Τεμπών και την αποκάλυψη των πραγματικών ενόχων που δεν είναι άλλοι από στελέχη του κομματικού μηχανισμού της σημερινής κυβέρνησης και της ψηφοθηρικής της πολιτικής. Αυτό βέβαια δεν βολεύει τους καναλάρχες που δεν θέλουν να τσαλακωθεί η εικόνα των κυβερνώντων ενόψει των εκλογών. Μέσα σε ένα μήνα ξέχασαν τους νεκρούς των Τεμπών και όλα καλά! Μέχρι και ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός, αφού πρώτα παραιτήθηκε, δυο μήνες μετά κατεβαίνει πάλι υποψήφιος!

Για όλα τα παραπάνω στεκόμαστε πλάι στους συναδέλφους και καλούμε και τα μέλη μας να πράξουν το ίδιο!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9/5/2023 ΣΤΙΣ 11.00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ.

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΠΛΑΪ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Α.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο