ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/10/2012 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ

Αθήνα, 19 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/10/2012

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Για άλλη  μια φορά  η νυν δημοτική αρχή του δήμου Ηρακλείου Αττικής υπό τον δήμαρχο Παντελή Βλασσόπουλο αρχίζει να συναγωνίζεται σε ανευθυνότητα την προηγούμενη.

Έτσι λοιπόν, για την ιστορία: ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής αρνήθηκε να παραστεί σε προγραμματισμένη συνάντηση με τα κλαδικά σωματεία των ηλεκτρονικών ΜΜΕ (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΕΡ) επειδή δεν ήταν της αρεσκείας του μια ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό  «Επικοινωνία» !!!

Εάν ο δήμαρχος δεν επιθυμεί το διάλογο σε συνάντηση με τους εκπροσώπους των Ενώσεών μας, ας το δηλώσει ευθαρσώς και χωρίς υπεκφυγές. Ως απάντηση στις πρακτικές του Δημάρχου, η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στον χώρο των Έντυπων και Ηλεκτρονικών ΜΜΕ διοργανώνει συγκέντρωση-διαδήλωση την Τρίτη 23/10/2012 στις 10.00 π.μ. έξω από το Δημαρχείο για την υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων των απλήρωτων εργαζομένων στο δημοτικό ραδιοσταθμό Ν. Ηρακλείου.

ΚΑΛΟΥΜΕ την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Παντελή Βλασσόπουλο να αποπληρώσει ΑΜΕΣΑ τις οφειλόμενες και δεδουλευμένες αποδοχές 8 μηνών στο προσωπικό της Επιχείρησης .

ΖΗΤΟΥΜΕ από την δημοτική αρχή και το δήμαρχο Παντελή Βλασσόπουλο να τηρήσει τις ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ για ανοιχτό Δημοτικό Ραδιόφωνο και να επιστρέψει άμεσα το Ραδιόφωνο στους ακροατές του και στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου στην οποία ανήκει.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/10/2012 ΣΤΙΣ 10.00 π.μ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ