Όταν δεν μπορούν να κάμψουν το φρόνημα των εργαζομένων χρησιμοποιούν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς.


Αθήνα, Τετάρτη  19 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Όταν δεν μπορούν να κάμψουν το φρόνημα των εργαζομένων 

χρησιμοποιούν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς.

Στις 8:05 σήμερα το πρωί δυνάμεις του αστυνομικού τμήματος Παιανίας μετά από έγκληση της διοίκησης του ραδιοσταθμού alpha συνέλαβαν τους συναδέλφους μας τεχνικούς ραδιοφωνίας του alpha που εκτελούσαν χρέη ο ένας νυχτερινής βάρδιας και ο άλλος βάρδιας ασφαλείας  για την απεργία η οποία είχε επιδοθεί νομίμως. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παρακωλυθεί η απεργία μας και να εγκαθιδρυθεί παράνομος απεργοσπαστικός μηχανισμός κατά παράβαση του 1264/82.

Τονίζουμε προς ενημέρωση του κοινού των συναδέλφων και κάθε ενδιαφερόμενου ότι όλα τα μέλη της Ε.Τ.Ε.Ρ ηχολήπτες τους alpha συμμετέχουν στην απεργία και βρίσκονται έξω από το αστυνομικό τμήμα Παιανίας συμπαραστεκόμενοι στους συναδέλφους μας. Ο μόνος που εκτελώντας τις εργοδοτικές εντολές λειτουργεί απεργοσπαστικά είναι ο μόλις χθες χρησθείς τεχνικός προϊστάμενος του alpha.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η δημιουργία ιδιότυπης απεργοσπασίας διευθυντάδων και  κλίματος τρομοκρατίας απέναντι στους εργαζομένους μας ατσαλώνει και μας δείχνει το δρόμο του αγώνα για την προάσπιση της ΣΣΕ μας και των θέσεων εργασίας μας.