Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καταδικάζει τις γκεμπελικές μεθόδους της διοίκησης του ραδιοσταθμού SENTRA FM, η οποία προχώρησε σε απολύσεις συναδέλφων επειδή δεν υπέγραψαν ατομικές συμβάσεις εργασίας με μειώσεις μισθού


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγ. Παρασκευή, 22.06.2012

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καταδικάζει τις γκεμπελικές μεθόδους της διοίκησης του ραδιοσταθμού SENTRA FM, η οποία προχώρησε σε απολύσεις συναδέλφων επειδή δεν υπέγραψαν ατομικές συμβάσεις εργασίας με μειώσεις μισθού, τη στιγμή που υπάρχουν απόφαση του Ο.ΜΕ.Δ. εν ισχύ & αντίστοιχη πράξη κατάθεσης στο Υπουργείο Εργασίας. Στηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο ραδιοσταθμό, απαιτώντας την επιστροφή στην εργασία των απολυθέντων συναδέλφων.

Καλούμε την διοίκηση του ραδιοσταθμού SENTRA FM να αποστεί τέτοιων μεθόδων τρομοκράτησης και εκφοβισμού των μελών της Ε.Τ.Ε.Ρ., που δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να αντιδρούν ΝΟΜΙΜΑ σε εργοδοτικές πρακτικές και συνεχίζουν για 65η μέρα τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις.

Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να κάμψει τη θέληση των εργαζομένων για αντίδραση σε ότι επιβουλεύεται την ζωή τους. Οι πρακτικές άλλων καιρών τυγχάνουν απάντησης από το σύνολο των εργαζομένων σε κάθε περίπτωση.

Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ.

Ο Πρόεδρος                                        Ο  Γενικός Γραμματέας

Παναγιώτης Καλφαγιάννης                              Τάσος Αβράτογλου