Μετά την πρωτοβουλία του Υφυπουργού Εργασίας για την ΣΣΕ μας το ΔΣ αναστέλλει την απεργία της 12ης/7ου


Τετάρτη 10 Ιουλίου 2002

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ανταποκρινόμενο στην πρωτοβουλία του υφυπουργού Εργασίας κ. Τζιόλα για σύγκλιση σύσκεψης, την Τρίτη 16 Ιουλίου 2002 και ώρα 12μ, υπό την προεδρία του, μεταξύ Ε.Ι.Ι.Ρ.Α και Ε.Τ.Ε.Ρ, με θέμα την « Υπογραφή Σ.Σ.Ε » για τους ηχολήπτες και τους Ηλεκτρονικούς που εργάζονται στα ιδιωτικά και δημοτικά ραδιόφωνα, αναστέλλει  την προκηρυχθείσα για αύριο Πέμπτη 11 Ιουλίου 2002, 24ωρη απεργία μας.

Η  Ε.Τ.Ε.Ρ πιστή πάντα στη πάγια θέση της για ουσιαστικό διάλογο, απαντά θετικά στην πρόσκληση του Υφυπουργού Εργασίας. Χωρίς να υποστέλλουμε την αγωνιστική μας ετοιμότητα, δείχνουμε άλλη μια φορά την βούλησή μας για διάλογο και θα περιμένουμε την εξέλιξη των πραγμάτων, επιφυλασσόμενοι κάθε ενεργείας μας.

Συναδέλφισσες, οι,

Θεωρούμε ότι η αποφασιστικότητά μας και η ενότητα του κλάδου γύρω από το Σωματείο, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, έχει ήδη αποδώσει καρπούς. Η συνεχής και αταλάντευτη αγωνιστικότητά μας, είναι σαφές πια, ότι έχει δώσει άλλες διαστάσεις στον δίκαιο αγώνα μας.

Η συσπείρωσή μας και η αγωνιστική μας ετοιμότητα θα φέρει αποτελέσματα στο δίκαιο αγώνα μας.