ΕΤΕΡ. ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16.30 ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Αθήνα, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Συνάδελφοι σήμερα πρέπει να δώσουμε σε κυβέρνηση και εργοδότες, σε τραπεζίτες και πράκτορες των πλουτοκρατών, να καταλάβουν ότι:

Την Χώρα μας δεν θα αφήσουμε να την ξεπουλήσουν.
Τους μισθούς και τις συντάξεις μας δεν θα τις αφανίσουν.
Την κοινωνική ασφάλιση και τα επιδόματα ανεργίας, εμείς, θα τα υπερασπιστούμε.
Τον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ), τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, τις Επιθεωρήσεις εργασίας και κάθε ίχνος κοινωνικού κράτους  δεν θα αφήσουμε να το διαλύσουν.
Δεν πρόκειται να καταφέρουν να ξεπουλήσουν τις πλουτοπαραγωγικές και ενεργειακές πηγές της Χώρας μας.
Το φάσμα της φτώχειας πλέον είναι το μέλλον που μας ετοιμάζουν. Καθημερινά οι κυβερνώντες και τα περισσότερα ΜΜΕ που τους υπηρετούν, αμφίδρομη άλλωστε είναι η εξυπηρέτηση, δημιουργούν φοβικά σύνδρομα στον Λαό μας. Όμως η πτώχευση του Λαού έχει επέλθει. Δεν θέλουμε άλλο να μας σώσουν αυτοί που έφεραν εδώ την Χώρα και τον Λαό μας. Δεν κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι από την μη δανειοδότηση της Ελλάδας και την μη υπογραφή του μνημονίου. Κινδυνεύουν οι υπάλληλοι των Βρυξελών και το σάπιο πολιτικό προσωπικό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους τεχνικούς της ραδιοφωνίας, σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ένωσης για προσυγκέντρωση ώστε να συμμετάσχουμε στην διαδήλωση στις 16.30 με σημείο εκκίνησης την γωνία Μητροπόλεως και πλατεία Συντάγματος.

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16.30 ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Με την παράκληση να αναρτηθεί και να δημοσιευθεί