ΣΤΗΛΝΕ. Καταγγέλλουμε την διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού “FLASH 961” για την απαράδεκτη προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης του συναδέλφου της Ε.Τ.Ε.Ρ Δημήτρη Καμαρινόπουλου.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ                  

ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                                               Αρ. Πρωτ.: 232

Μέλος: Ε.Κ  Πάτρας, Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.                                                              Πάτρα 29/5/2012

                                                                                                           

Διεύθυνση : Εργατικό Κέντρο Πάτρας

Κολοκοτρώνη 20

τηλ.: 6945588751

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου μας  καταγγέλλουμε την διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού “FLASH 961” για την απαράδεκτη προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης του συναδέλφου της Ε.Τ.Ε.Ρ Δημήτρη Καμαρινόπουλου.

Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους ενέργειες τρομοκράτησης όσων συνδικαλιστών και εργαζομένων δρουν και αντιδρούν στην επιχειρούμενη εξαθλίωση μας δεν έχουν καμία τύχη και βρίσκουν απέναντι τους όλους εμάς που ζητάμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Προειδοποιούμε όσους θέλουν τους συνδικαλιστές «τυφλούς» και «κουφούς» ότι υπάρχουν ανάμεσα μας πολλοί «Καμαρινόπουλοι» που δεν είναι διατεθειμένοι να σκύψουν το κεφάλι και θα το διαπιστώνουν όλο και συχνότερα από εδώ και στο εξής…

Εξυπακούεται ότι θα είμαστε όλοι στο πλευρό του Δημήτρη μέχρι την τελική νίκη απέναντι σε όσους μας θέλουν «κινέζους» στην δούλεψη τους….

Το Δ.Σ