ΣΥΡΙΖΑ. Η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης του προέδρου της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλου δεν θα περάσειΚαταγγέλλουμε την ενέργεια της εργοδοσίας του ραδιοσταθμού «FLASH 961» να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του προέδρου της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής ραδιοφωνίας – ΕΤΕΡ, Δημήτρη Καμαρινόπουλου ποινικοποιώντας τη συνδικαλιστική δράση του.

Η εργοδοσία του «FLASH» με την μήνυση της στον πρόεδρο της ΕΤΕΡ προσπαθεί να τρομοκρατήσει, να τιμωρήσει και να υποτάξει τους εργαζόμενους σ’ αυτό το ραδιοσταθμό, που με σκληρό και ηρωικό απεργιακό αγώνα διεκδίκησαν να πληρώνονται σύμφωνα με το νόμο στην ώρα τους και να ανακληθούν οι μαζικές απολύσεις συναδέλφων τους.

Ηθικοί αυτουργοί αυτής της προσπάθειας των εργοδοτών για τρομοκράτηση των εργαζομένων στο συγκεκριμένο ραδιοσταθμό και σε όλα τα ιδιωτικά ΜΜΕ είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν αντεργατικούς μνημονιακούς νόμους, με τους οποίους τους έλυσαν τα χέρια για να προχωρήσουν σε απολύσεις, ατομικές συμβάσεις εργασίας, μειώσεις μισθών και μη καταβολή των δεδουλευμένων.

Η αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ στον διωκόμενο για την πολύχρονη αγωνιστική συνδικαλιστική δράση του προέδρου της ΕΤΕΡ είναι αυτονόητη, έμπρακτη και ενεργητική.

 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ